september 27, 2018

S2Medical tecknar nytt distributionsavtal samt förbereder för börsnotering

Arbonas portföljbolag S2Medical AB har tecknat avtal med en distributör i Förenade Arabemiraten, AJ Research & Pharma Ltd.

 

Avtalet innebär att AJ Research & Pharma får exklusiva rättigheter till distributionen i landet och förbinder sig samtidigt till beställningar om minst 0,5 MSEK under de första 12 månaderna. Registrering av produkterna kommer att ta ca 6 månader och registreringskostnader kommer att bekostas av distributören.

AJ Research & Pharma med huvudkontor i Kuala Lumpur ägs av det Saudiarabienbaserade investmentbolaget Aljomaih Group.

 

– ”AJ Research & Pharma har ett komplett och mycket kompetent team som i samarbete med vår personal på plats i Förenade Arabemiraten har de kontakter med läkare och sjuksköterskor som krävs för att nå ut med våra produkter”, säger Petter Sivlér, VD för S2Medical AB.

 

Som tidigare kommunicerats så pågår förberedelser för en börsnotering av S2Medical. Ambitionen är att genomföra en notering före årsskiftet. Aktieägare eller investerare som är intresserade av mer information rörande börsnoteringen ombeds kontakta Arbonas VD, Martin Zetterström (se nedan).

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Martin Zetterström
VD, Arbona AB (publ)

Telefon: 0733-141406
E-postmartin.zetterstrom@arbona.se

 

Denna information är sådan information som Arbona AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 september 2018 kl 12:30 CET

 

Om Arbona AB (publ):

Arbona AB är ett investeringsföretag som skapar värden genom att långsiktigt äga och utveckla svenska bolag och fastigheter. Arbona ABs aktie är listad på Nordic Growth Market AB, Nordic MTF.

 

Om S2Medical AB:

S2Medical AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa produkter och tjänster för behandling och läkning av brännskador och svårläkta sår.

180927 S2Medical tecknar nytt avtal samt förbereder för börsnotering

2023 © All rights reserved by Arbona AB
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram